Hirdetés

Félkörpanorámás toronyház a Gamdias logójával

Dióhéjban: hűtéssel megpakolható, E-ATX-es belső, szellőzőrések garmadája, porszűrők mindenhol és fektetve pozicionálhatóság, mindez négy színben.

A Gamdias egy trapéz alakú, félkörpanorámás nagytoronyról lebbentette fel a fátylat, ami első blikkre a lassacskán klasszikussá váló Lian Li O11 szériára, esetleg a Hyte portékáira emlékeztet, de ha közelebbről megnézzük, látjuk, hogy nem egészen erről van szó, ugyanis a konstrukciót állítva vagy fektetve egyaránt használhatjuk.


[+]

A Neso P1 névre keresztelt, 8 bővítőhelyes géplak E-ATX formátumig tudja fogadni deszkánkat, és 495 mm-es magasságához 310 mm-es szélesség, illetve 490 mm-es mélység párosul.


[+]

A szemből és balról gombnyomásra zsanérosan nyíló edzett üveglapokkal fedett, függőlegesen kettéosztott beltérben 193 mm magas processzorhűtők, 426 mm hosszú, vertikálisan is beépíthető videokártyák, valamint 180 mm hosszú tápegységek férnek el, míg háttértárolókból három 2,5 hüvelykes példányt fogathatunk fel oldalra, azonban a hátulról kihúzható kombókeret két férőhelyében ugyanúgy elhelyezhetünk 2,5 vagy 3,5 hüvelykes adattárat, ráadásul a vegyes kombináció előtt is zöld a lámpa.


[+]

Légkavaróból tízet, radiátorból pedig legfeljebb hármat csavarozhatunk be, és az utóbbiakból egy 420 mm-esre is meghízhat, miközben a szerelést felül kivehető ventilátorkeret könnyíti meg. Az előlapi csatlakozók sorában egy USB 3.2 Gen 2 Type-C kaput, két USB 3.2 Gen 1 Type-A aljzatot, továbbá egy 3,5 mm-es kombójacket lelhetünk fel, a porszűrő betétek száma három, és a nem üvegből lévő paneleket gazdagon perforálták a jobb szellőzés elérésének érdekében.


[+]

A tépőzáras pántokkal segített kábelmenedzsmentre 90 mm széles térrészt hagytak az alaplapi tálca túlsó felén, és grafikus vezérlőnkhöz egy GPU-támaszték is jár. A feketében, fehérben, fehér/feketében és piros/feketében választható kalyiba elméletileg (nettó) 215 dollár környéki áron kerül kereskedelmi forgalomba, de akadt egy hely, ahol igen kedvezőnek ható, (nettó) 130 dolláros összeget találtunk (noha ez valószínűleg csak kivételes eset).


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés