Samsung notebook blog: nyerj ATIV Smart PC-t!

A Samsung Electronics Magyar Zrt. kvíz- és nyereményjátékot indított a Samsung Magyarország Facebook oldalán egy alkalmazás formájában. A játék alapja a hagyományos kvízjáték: a játékosok feladata, hogy kérdésekre válaszoljanak az alkalmazásban közzétett videóval kapcsolatban.

Az „ATIV Smart PC” Alkalmazás felhasználói közül, akik a játékszabályokat betartva legalább 1 alkalommal helyesen válaszoltak a napi kérdésre, megnyerhetik a fődíjat, azaz 1 darab Samsung ATIV Smart PC-t (XE500T1C-K01HU). Minél több napon játszik az adott játékos és legalább egy alkalommal helyes választ ad, azzal növeli a nyerési esélyeit a sorsoláson. A napi kvízt egy játékos csak egyszer töltheti ki, utólag már nincs javítási lehetősége.

A játék lezárásának időpontja: 2013. június 16. éjfél. A nyertes kihirdetése és értesítése (e-mailben és Facebook üzenőfalon keresztül) 2013. június 17-én történik. A nyeremény átvétele kizárólag személyes úton lehetséges a Samsung Electronics Magyar Zrt. fióktelepén, legkésőbb 2013. június 30-cal bezárólag.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, ezért kérjük a leendő játékosokat, hogy még a játék megkezdése előtt alaposan tanulmányozzák át a Samsung által kihirdetett részletes játékszabályokat (PDF formátum)!

Azóta történt

Előzmények