Hirdetés

Frissülő DDR3-as csomagok az OCZ-től és a Mushkintól

Az elmúlt hetekben a memóriák piacára nem igazán érkeztek új termékek, ám lassan indulót fújnak a gyártók. Az OCZ és a Mushkin ezt már meg is tette, így hamarosan három új, DDR3-as csomaggal gazdagodhatunk.

Az OCZ a Gold sorozatot bővítette egy 8 GB-os memória szettel, mely két darab 4 GB-os kapacitású modult rejt. Az XTC (Xtreme Thermal Convection) technológián alapuló hűtőbordával felszerelt megoldások effektív 1333 MHz-es órajelen üzemelnek CL 9-9-9-24-es időzítés társaságában.

OCZ Gold DDR3 8 GB
OCZ Gold DDR3 8 GB

A kétcsatornás csomag moduljai 1,65 V-os feszültségen üzemel, azaz bátran alkalmazhatóak az Intel Core i3, i5 és i7 processzoraihoz. Az OCZ a termék forgalmazását tavasszal kezdi meg az árról azonban nem nyilatkozott a gyártó.

A Mushkin a Redline szériát bővíti. A gyártó az Overdrive BEMP támogatás következtében főleg a Black Edition processzorral szerelt AMD rendszerek tulajdonosait célozza meg, de a termékek nyugodtan alkalmazhatóak más CPU-k mellett is. A szettek 2 GB-os kapacitású memóriamodulokat tartalmaznak, melyek nyolcrétegű nyomtatott áramkörre épülnek, és 1600 MHz-es effektív frekvencián üzemelő, DDR3 szabványú lapkákat használnak CL 6-8-6-24-es időzítés társaságában. A 996805BLACK jelzésű kétcsatornás csomag két darab modult rejt, míg a 998805BLACK-es verzió már háromcsatornás kivitelbe érkezik. A kapacitásuk rendre 4 és 6 GB lesz.

Mushkin Redline DDR3 BLACK
Mushkin Redline DDR3 BLACK

A memóriamodulok az Intel előírásának megfelelően 1,65 V-on üzemelnek, a hűtésről pedig a Frostbyte névre keresztelt alumíniumborda gondoskodik. A Mushkin a héten megjelenő csomagokra élettartam garanciát vállal, az ajánlott fogyasztói áruk pedig kiszereléstől függően 175 és 225 euró lesz.

Előzmények

Hirdetés