Hirdetés

Befutott a Mushkin fenegyereke

A Mushkin a hónap elején bemutatkozó vörös felhozatal után most egy feketében díszelgő kétcsatornás csomaggal rukkolt elő. A Blackline szériába tartozó szett Frostbyte néven ismert alumíniumbordával felszerelt modulokat tartalmaz, amelyeket a vállalat Daredevil kódnéven fejlesztett. A terméken található DDR3 szabványú memórialapkák 2 GHz-es effektív órajelen üzemelnek CL 7-10-8-27-es időzítés társaságában.

A gyártó szerint a tuningot kedvelő felhasználók is örömüket lelik majd az új szett nyüstölésében. A 996829 jelzésű, kétcsatornás csomag két darab modult rejt, melyek egyenként 2 GB-os kapacitással rendelkeznek. A Daredevil kódnevű, 4 GB-os Blackline Frostbyte-ra élettartam-garanciát vállal a Mushkin, az ajánlott fogyasztói ára pedig 176 dollár lesz. A megjelenése a hónap legvégén várható.

Fellendül a DRAM-piac

Érdekesség, hogy az iSupply a legújabb kutatása alapján azt prognosztizálja, hogy a két éve hanyatló DRAM-piac bevétele újra nőni fog. Mike Howard, a vállalat elemzője szerint 2010-ben 40%-kal magasabb bevétel várható, mint a 2009-es évben. A legutóbbi negyedévben a forgalom 8 milliárd dollár fölé kúszott, amire 2007 első negyedéve óta nem volt példa. A rendkívül jó eredmény részben az átlagos eladási ár 16%-os növekedésének is köszönhető. Remélhetőleg az idei évre várt fellendülés nem a magasabb áraknak lesz betudható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés