Hirdetés

Frissül a Seagate FreeAgent termékcsaládja

A Seagate jelenlegi termékpalettájáról illetve eredményeiről a tegnapi napon közöltünk egy rövid hírt, ám most új versenyzőkről is beszámolhatunk, ugyanis a vállalat bemutatta a FreeAgent DockStar Network és Theater+ HD készülékeket.


Seagate FreeAgent DockStar Network

A FreeAgent DockStar Network segítségével a felhasználó a vállalat FreeAgent Go névre keresztelt hordozható merevlemezeit a hálózatra kötheti, így gyakorlatilag NAS-ként fog funkcionálni a rendszer. Az 500 grammos tömeggel operáló dokkoló 86 x 85 x 38,2 mm méretekkel rendelkezik, és három darab USB portot illetve egy Gigabites Ethernet csatlakozót kínál.


Seagate FreeAgent DockStar Network

A DockStar Network a Pogoplug technológiát használja, ami lehetővé teszi a merevlemezen tárolt adatok webalapú elérését. A termék még ebben a hónapban a boltok polcaira kerül, az ajánlott fogyasztói ára 100 dollár lesz. Az árba beletartozik egy 1 éves Pogoplug online adattároló szolgáltatás is, ami igény esetén meghosszabbítható.

A FreeAgent Theater+ HD az év elején bemutatott Theater HD felújított változata. Az új modell már nemcsak az 1080i, hanem az 1080p felbontást is támogatja, továbbá a Dolby Digital mellett a DTS 2.0 hangszabványt is kezeli. A rendszer funkciója nem változott, azaz továbbra is a FreeAgent Go merevlemezeken tárolt filmek és zenék lejátszására, valamint a képfájlok nézegetésére alkalmas, egy HDMI interfészen keresztül csatlakoztatott televízió segítségével.


Seagate FreeAgent Theater+ HD

A Theater+ HD rendelkezik digitális hangkimenettel, komponens és kompozit csatlakozóval, illetve két USB interfésszel. A termék az Ethernet adapter segítségével vezetékes hálózatra is köthető, sőt a Seagate hamarosan egy USB-s Wi-Fi adaptert is piacra dob, amivel a vezeték nélküli kommunikáció is megoldható.

A médialejátszó gyakorlatilag minden formátumot támogat, továbbá képes együttműködni a Microsoft Windows és a Mac OS rendszerekkel, ahonnan akár át is másolhatjuk a lejátszani kívánt filmet vagy zenét. A FreeAgent Theater+ HD forgalmazása hamarosan megkezdődik, a merevlemez nélküli verzió 150, míg az 500 GB-os FreeAgent Go meghajtóval felszerelt változat 290 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés