Hirdetés

Két új NAS rendszerrel jelentkezik a LaCie

A NAS termékeiről ismert LaCie két új modellel bővíti termékpalettáját, melyeket a tervezők Big Disk Network és d2 Network névre kereszteltek. A kis- és középvállalkozások igényeit megcélzó készülékek meglehetősen igényes külső megjelenését Neil Poulton tervezte. A gyártó mindkét modellhez mellékeli a Genie Backup Manager Pro és a Intego Backup Manager Pro alkalmazást. Előbbi a Windows, utóbbi pedig a Mac rendszerekhez kínál adatmentési lehetőséget.


LaCie Big Disk Network

A LaCie Big Disk Network 2,5 kg-os tömeggel és 44 x 173 x 272 mm-es mérettel rendelkezik, a belsejében pedig két darab merevlemez működik RAID 0 módban. A termék hálózati kapcsolatáról a Gigabit Ethernet port gondoskodik, az egyéb eszközöket pedig az USB interfészre lehet csatlakoztatni. A modell 2 és 3 TB-os változatban került az üzletekbe, az előbbit 380, az utóbbit pedig 500 dollárért lehet megvásárolni.


LaCie d2 Network

A d2 Network már némileg kisebb, 44 x 160 x 173 mm kiterjedésű, és a Big Disk Networkkel ellentétben nem tartalmaz hűtőventilátort. A hálózati kommunikációt továbbra is a Gigabit Ethernet port biztosítja, emellett a terméken megtalálható az USB és az eSATA csatlakozó is. A készülék 500 GB-os, valamint 1 és 1,5 TB-os változatban került forgalomba, az ajánlott fogyasztói ár 190, 230, illetve 300 dollár.


LaCie d2 Rack

A LaCie d2 Networkhöz lehet vásárolni egy d2 rack kiegészítőt is, melyre több ilyen rendszer is felszerelhető. Így több hálózati adattároló összekapcsolásával a kapacitása tovább növelhető, vagy a folyamatos mentésnek köszönhetően a biztonságra is lehet építeni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LaCie

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés