Hirdetés

Formás hangszórók elérhető áron

Főleg fejhallgatók készülnek néha a beviteli eszközeiről elhíresült Razernél, hangszórókból viszont nem valami nagy a kínálatuk. Talán ez vitte rá a tervezőket arra, hogy elkészítsenek egy új modellt. A hangkeltő Ferox néven született meg, és bár elsőre meg nem mondanánk, hogy micsoda, azért egész látványos külsőt kapott. Természetesen a játékosokat célozzák meg vele.

Razer Ferox [+]
Razer Ferox [+]

A sztereó hangrendszer elemei egy-egy 30 mm-es hangszórót tartalmaznak, amik digitális erősítőkkel rendelkeznek és 360°-os körben tudnak sugározni 2x3 wattos teljesítménnyel. Másik érdekességük, hogy vezeték nélküli kialakításúak. Emiatt beépített akkumulátoruk is van, ami nagyjából 12 órás használatot tesz lehetővé. Jack és USB aljzatra is köthetőek egyébként, jár hozzájuk tartózsák, és egy-egy LED-es töltésjelző is került rájuk. A Ferox 60 dollárba, illetve euróba kerül.

Razer Ferox [+]
Razer Ferox [+]

Kevésbé látványos az Altec Lansing újdonsága, illetve újdonságai, hiszen két modellt is bemutatott a gyártó. A VS2720 és a VS2721 típusok egy 2.0-s és egy 2.1-es hangrendszert jelölnek, amelyeket PC-k és laptopok mellé ajánl a vállalat. Az előbbi készülék egy 3”-es teljes tartományú hangszóróval és egy 3”-es passzív sugárzóval rendelkezik.

Altec Lansing VS2720 [+]
Altec Lansing VS2720 [+]

Az utóbbi egy 2 hüvelykes hangszóróval operál, amit egy 4 hüvelykes mélysugárzó egészít ki, továbbá ehhez jár vezetékes távirányító is. Az áruk 40 és 60 dollár.

Altec Lansing VS2721 [+]
Altec Lansing VS2721 [+]

Előzmények

Hirdetés