Hirdetés

Két újabb változat lesz elérhető a Fractal Design Meshify 2-ből

Egy olcsóbb, illetve egy RGB-s ventilátorokkal szerelt verzió is közel áll a piacra kerüléshez.

A Fractal Design még 2020-ban jelentette be a Meshify 2 széria érkezését, az alapmodell mellett pedig az XL és a Compact verziót is választhatták a vásárlók. A trió hamarosan kvintettre bővül, ugyanis a gyártó sajtóközlemény formájában jelentette be a Meshify 2 RGB és Lite változatokat, amelyek 210, illetve 175 eurós árakon kerülnek majd a közeljövőben az európai boltok polcaira.


[+]

A fekete és fehér színben elérhető Meshify 2 RGB kevés dologban tér el az eredeti modelltől, a mérnökök mindössze annyi változtatást eszközöltek, hogy a Dynamic ventilátorokat négy darab Aspect 14 RGB PWM modellre cserélték, amelyhez gyári RGB kontrollert és vezérlőszoftvert is biztosítanak.


[+]

A szintén feketében és fehérben, valamint egy harmadik, RGB-s kivitelben is elérhető Meshify 2 Lite a külső méreteit (542 x 240 x 474 mm) tekintve megegyezik a két évvel ezelőtti változattal, a módosítások inkább a belteret, illetve a komponensekkel való kompatibilitást érték. Csökkent például a beszerelhető adattárolók száma, az újdonság legfeljebb két-két 3,5 és 2,5 hüvelykes tárolót képes befogadni, szemben az alapmodell összesen 18 darab meghajtóhelyével, továbbá száműzésre került a két, vertikális VGA beszerelésére szolgáló bővítőkártyahely is. A költségcsökkentés jegyében az egyetlen USB Type-C csatlakozó helyét egy USB Type-A csatlakozó vette át, továbbá kivették az egyébként változatlan számú gyári ventilátort vezérlő kontrollert, így ha nem lenne elég csatlakozó az alaplapunkon, és saját vezérlővel sem rendelkezünk, kénytelenek leszünk utólag beszerezni egyet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés