Hirdetés

Jól szerelhető, ízléses SFF ház a Fractal Design portfóliójából

A 12,6 literes térfogatú, vázra csupaszítható megoldásba termetesebb VGA-kat is pakolhatunk.

Az elsősorban visszafogott dizájnú házairól ismert Fractal Design egy új Mini-ITX-es géplakról lebbentette fel a fátylat, amelyet Ridge néven listáznak, és feketében vagy fehérben egyaránt választhatunk.


[+]

Az SFX/SFX-L formátumú tápegységeket fogadó, az átpozicionálható talpaknak hála állítva és fektetve egyformán használható, 3 bővítőhelyes modell belsejében 70 mm magas processzorhűtők és 325 vagy 335 mm hosszú videokártyák férnek el, ám az utóbbiak tekintetében nem mindegy, hogy van-e klasszikus kivitelű háttértárolónk, illetve felül és oldalt ott figyelnek-e ventilátorok.


[+]

Légkavarókból egyébként két 120/140 és három 80 mm-eset csavarozhatunk be, de két PWM-es, 140 mm-es példányt tartozék gyanánt megkapunk a csomag részeként. Radiátorból 175 mm-nél rövidebb grafikus vezérlő esetén egy 120 mm-es darabot rögzíthetünk, azonban ha nincs dedikált GPU-nk, a 280 mm-es előtt is szabad a pálya.


[+]

2,5 hüvelykes meghajtóból négynek akad hely, és nem csupán a gazdagon perforált acél oldallapokat szedhetjük le a vázról, hanem az összes burkolati panelt, így a masinánk összerakásakor mindenhez kényelmesen hozzáférhetünk. Az üresen 4,3 kilogrammos kalyiba elejébe passzinthatjuk a tápot, és az itt állomásozó keret mögött 13,8 mm-es térrész van hagyva a vezetékdzsungel rendezésére.


[+]

A 6 mm vastag alumíniummal körbeölelt, mágnesesen felfogatott szövetbetétet hordó fronton egy USB 3.2 Gen2 Type-C és két USB 3.0 csatlakozó telepedett meg a 3,5 mm-es kombójack szomszédságában, és PCI Express 4.0-s riser kábelre sem kell külön költenünk. A Node 202 utódjaként értelmezhető jószág dobozára nettó 130 dolláros árcédulát ragasztottak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés