Hirdetés

Befutott a Fractal Design Meshify 2 ATX-es verziója

A Meshify 2 Compact modellel bővült a szokásosan a szellőzésre kihegyezett széria.

Tavaly mutatkozott be az E-ATX-es alaplapokat fogadó Fractal Design Meshify 2, illetve még annál is nagyobb testvére, a Meshify 2 XL, melyek bár a minél jobb szellőzésre tervezett kialakításukkal ígéretes gépháznak tűntek, sokaknál biztosan kizáró tényező lehetett a nagy méret. Szerencsére a Fractal gondolt rájuk is, ugyanis befutott az ATX méretű Meshify 2 Compact.


[+]

Az 424 x 210 x 475 milliméteres újdonság a nagyobb modellek stílusjegyeire építkezik, ha nem egymás mellett nézzük a három méretet, nehéz megmondani a különbséget. Ugyanazt a rácsos előlapot és modelltől függően acél, vagy edzett üveg oldallapot kapjuk, mint korábban, de a Meshify 2 Compact azért tartogat néhány újítást is.


[+]

Ilyen például a kiszerelhető felső, radiátor rögzítésére szolgáló rész, ami a szerelést hivatott megkönnyíteni, illetve a két-két USB 3.0 és jack csatlakozó mellett helyet foglaló USB 3.1 Type-C port is, az előre beépített Dynamic X2 ventilátorok száma azonban nem változott, továbbra is egy 120 és két 140 milliméteres darabot kapunk, melyeket természetesen további példányokkal egészíthetünk ki.


[+]

Persze a beltérbe nem csak ventilátorokat és radiátorokat pakolhatunk az alaplapon felül, grafikus kártyákból például maximum 360 mm hosszú modelleket szerelhetünk be (amennyiben az előlap azon részére nem teszünk ventilátort), míg processzorhűtőből a 169 milliméter magas, illetve ennél alacsonyabb verziók számára van bent hely. Adattárolók közül a 3,5 és 2,5 hüvelykes darabok egyaránt támogatottak, ezekből 2-2 darabot használhatunk.


[+]

A Fractal Design Meshify 2 Compact fekete színű, acél oldallapos kivitele 99,99 euróért lesz megvásárolható, míg a fekete, fehér, vagy szürke, de már üveg oldallappal szerelt modellek 108,99 euró kóstálnak majd, de hogy pontosan mikor, az egyelőre még kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés