Hirdetés

Bemutatkozik az Enermax Aquafusion AIO szériája

A tajvani multi ízléses kereteket biztosít szinte bármilyen releváns asztali processzor lehűtésére.

Az Enermax legújabb, zárt rendszerű kompakt vízhűtései az Aquafusion termékcsaládot indítják útjára, 120, illetve 240 milliméter hosszú radiátorokkal szerelve. A gusztusos, akril fedőt viselő Aurabelt blokk belső kialakítását úgy oldották meg, hogy minimalizálják a hőátadást rontó határréteg kialakulásának lehetőségét (SCT dizájn), miközben a lamellákon 120 mm-es Enermax SquA RGB ventilátorok teljesítenek szolgálatot (a kisebbik modellen értelemszerűen csak egy).


[+]

A processzor hűtők abszolút multiplatformos berendezések, hiszen míg Intel CPU esetében LGA 1150/LGA 1151/LGA 1155/LGA 1156/LGA 1366/LGA 2011(-3)/LGA 2066-ra, addig AMD térfélen FM1/FM2(+)/AM2(+)/AM3(+)/AM4 tokozásokra egyaránt ráapplikálhatók; ezzel konzumer oldalon az elmúlt bő 10 év felhozatala le van fedve. Milyen meglepő, hogy RGB világítással is felszerelték az újdonságokat, melyet vagy alaplapunk vonatkozó szoftverével (Asus Aura Sync, ASRock Polychrome RGB, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light) szabunk testre, vagy pedig a mellékelt kontrollerrel szabályozunk. Tíz előre letárolt effekt közül lehet válogatni, de állítható a szín, a fényerő és a már említett effektek sebessége is.


[+]

A 120-as Aquafusiont 300, a 240-es változatot 350 watt TDP-ig hitelesítette a gyártó, és a piaci start még ebben a hónapban esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés