Hirdetés

Fizikailag is létező üzletet nyit a Meta

A boltban természetesen kipróbálható lesz a cég összes VR és AR eszköze.

A Meta nemrég bejelentette, hogy elindítja saját webáruházát, továbbá május 9-én megnyitja első fizikai üzletét is a Kalifornia államban található Burlingame-ben, közel a vállalat Reality Labs központjához.


[+]

A nagyjából 140 négyzetméteres üzletben a vásárlóknak lehetősége lesz kipróbálni a Quest 2 VR headsetet, a Ray-Ban Stories AR szemüveget, illetve a Portal ökoszisztéma tagjainak számító kamerákat és kijelzőket. Ez a lépés biztosan segít majd a Meta eszközeinek elterjedésében, hiszen így az érdeklődők már nem csak a neten olvashatnak róluk, hanem esélyt kapnak azok kipróbálására is, ha pedig már ott vannak a helyszínen, és beszippantotta őket az üzlet alkalmazottai által alaposan kidolgozott élmény, rögtön nyithatják is a pénztárcájukat. Az üzlet részét képezi még egy méretes, faltól falig érő kijelző is, ahol a promóciós anyagok mellett az éppen próba alatt álló eszközök képe is megjelenik, ezzel is fokozva az éppen várakozók lelkesedését.


[+]

A kaliforniai üzletet a tervek szerint több másik is követi majd szerte a világban, egyelőre azonban be kell érnünk ezzel az eggyel, amelynek megnyitása egyfajta kísérlet is arra vonatkozóan, hogy az érdeklődők mit tartanak fontosnak a hasonló eszközök első kipróbálásakor, a további boltok tervezésekor pedig már a most szerzett tapasztalatok alapján tudnak majd változtatni a koncepción.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés