Hirdetés

Felfedte legújabb hordozható médialejátszóját az iRiver

Háromféle tárkapacitással, 4, 8 és 16 GB-os változatban kerül majd forgalomba a hongkongi iRiver legújabb hordozható médialejátszója, az E200-as, amely microSD foglalatának köszönhetően további 8 GB-tal bővíthető lesz. Az 55,6 x 105 x 10 mm-es mérettel és 94 grammos tömeggel rendelkező készülék kezelését érintőgombokkal oldották meg, amelyek fölött egy 2,8 hüvelykes QVGA, azaz 320x240 pixel natív felbontású OLED kijelző kapott helyet.

iRiver E200
iRiver E200

Az audiofájlok közül az MP3, WMA, OGG, ASF és FLAC formátumúakkal boldogul, a videók közül pedig az MPEG-4, Xvid, RM, RMVB és Flash kódolásúakat lehet rajta lejátszani, maximum 30 képkocka per másodperces sebességig. Egyetlen feltöltéssel 17 órányi zenélésre vagy 5 órányi filmnézésre alkalmas, ezenkívül JPEG, BMP, PNG vagy GIF képfájlok megjelenítésére is képes.

Felszerelték többcsatornás hangszínszabályzóval, amely hét előre beállított profilt tartalmaz, de természetesen a felhasználó is létrehozhat újat a saját igényeinek megfelelően. A fülhallgatók számára szabványos, 3,5 mm-es jack csatlakozót alakítottak ki, az adatok feltöltése pedig USB porton keresztül történhet meg. Az iRiver egyelőre nem közölte az E200-as várható árát és megjelenésének idejét sem.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés