Hirdetés

Itt a FidelityFX Super Resolutionre szabott 3DMark teszt

A friss modul ingyenes a 3DMark Advanced Editiont frissen megvásárló felhasználók számára.

Az UL Benchmarks néven futó cég bejelentette, hogy a 3DMark Speed Way kiegészült az AMD FidelityFX Super Resolution 2 eljárását vizsgáló teszttel. A működést tekintve két egymás utáni mérés fut majd le, először a gyárilag alkalmazott TAA eljárással, natív felbontás mellett, másodszorra pedig a kiválasztott FSR 2 beállítás váltja ezt. A kapott eredmény tartalmazza a két mérés alatti átlagos teljesítményt, illetve százalékosan a különbséget.

Ezen túlmenően a képminőség is ellenőrizhető, maximum 100 képkockát képez le a teszt a kiválasztott beállításokon, és ezek különbségei egyénileg ellenőrizhetők, akár 32-szeres nagyítással.


[+]

Az FSR 2 papíron akármilyen gyártó, legalább shader modell 6.0-t támogató GPU-ján lefutna, de mivel az UL Benchmarks a Speed Way tesztet választotta ki a célra, így csak a DirectX 12 Ultimate API-t kezelő hardverek felelnek meg.

A 3DMark új tesztje egy frissítés formájában érhető el 3DMark Advanced Edition verzión belül, de csak akkor, ha a vásárlás 2022. október 12. után történt, Professional Edition licenc mellett ugyanakkor ilyen limitáció nincs. A program amúgy beszerezhető a például a Steamen, vagy közvetlenül az UL Benchmarks weboldaláról.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés