Hirdetés

Epson 710HD: újabb alternatíva az otthoni mozizáshoz

Az Epson, bár egyre inkább kacsintgat az üzleti szegmens felé, még mindig nem hagyta el teljesen az otthoni felhasználók univerzumát, jól bizonyítja ezt a most bemutatott projektoruk is. A Home Cinema almárka már sejteti, hogy e készülékkel elsősorban a házi mozizás híveit célozzák meg.

Epson PowerLite Home Cinema 710HD
Epson PowerLite Home Cinema 710HD

A 3LCD 3-chip technológiát alkalmazó vetítő legnagyobb valós felbontása 1280x800 képpont, maximális fényereje 2800 ANSI Lumen, amivel akár még egy közepesen világos előadóban vagy irodában is vidáman elmuzsikál. Elhelyeztek rajta egy-egy D-Sub, S-Video, kompozit és egy audiocsatlakozót, illetve persze a HDMI sem hiányzik róla. Két USB port került rá, amelyek közül az egyik a külső adattárolók csatlakoztatására szolgál (a termék képes lejátszani az ezeken található video-, kép- és zenei állományokat bizonyos korlátok között). Emellett ellátták egy darab kétwattos hangsugárzóval, ami prezentációknál jól jöhet, de otthoni filmnézéshez azért nem a legideálisabb megoldás.

Epson PowerLite Home Cinema 710HD
Epson PowerLite Home Cinema 710HD

A készülék E-Torl lámpájának üzemideje a technikai specifikációk szerint több mint ötezer óra. A zajszintje normál módban 37 decibel, de Eco mód esetén ez 29 decibelre csökken. Ez utóbbi esetben egyébként a fogyasztás is 283 wattról 234 wattra redukálódik. Az Epson PowerLite Home Cinema 710HD e hónapban kerül a boltokba 650 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Előzmények

Hirdetés