Hirdetés

A VIA bemutatta az AMOS-5000 házat

A VIA az EPIA rendszerekhez tervezett házak után bemutatta az AMOS-5000 névre keresztelt modellt is, mely az Em-ITX alaplapoknak nyújt majd menedéket. Példaként a vállalat a VIA EITX-3000-et említette.


[+]

Az AMOS-5000-et passzív működésre tervezték, így nincs szükség ventilátorral hűteni a belül elhelyezett gépet. A 232 mm széles, 53 mm magas és 126 mm mély házba szerelt VIA Em-ITX termékek -20 és 55 °C közötti hőmérséklettartományban működhetnek, sőt a ház köré épített beágyazott rendszerek 50 g gyorsulásig üzemképesek maradnak, így még erős vibráció mellett is megfelelnek a célnak.

Beágyazott rendszer lévén az AMOS-5000 egyszerűen felszerelhető bármilyen sík felületre. A VIA a későbbiekben az előre és a hátulra szerelhető I/O panelek választékát is bővíti, ám a házba még csak az EITX-3000 érhető el, így alapkiépítésben ehhez az alaplaphoz tervezték a termék kimeneteit.


[+]

A VIA AMOS-5000-et már rendelhetik a vállalat partnerei, sőt magával az EITX-3000 alaplappal együtt is lehet kérni. Az ajánlott fogyasztói árról még nem nyilatkozott a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VIA

Előzmények

Hirdetés