Hirdetés

A Google megkezdte a Stadiával kapcsolatos visszatérítések elutalását

Január derekára az ügyfelek többségének bankszámláján lesz a pénz.

Szeptember végén híreztünk arról, hogy a Google január második felében lelövi a Stadiát, de a kapcsolódó áruház már most is inaktív, és a vállalat nem von le havidíjat sem a Stadia Pro előfizetésekért. Noha azok, akik effélével rendelkeztek, nem kapják majd vissza a havidíjat, de bármilyen játékvásárlás a platformon automatikus visszatérítésbe torkollik, s bár a dolog még a múlt héten kezdetét vette, az előfizetők számából kifolyólag hónapokig eltarthat, mire mindenkihez eljut az anyagi jussa.


[+]

Ennek fényében a cég megkéri az ügyfeleit, hogy a játékokra vonatkozó visszatérítések miatt januárig ne keressék fel az ügyfélszolgálatot, mert az operátorok nem fognak tudni rögvest fizetést kezdeményezni, viszont az ilyen jellegű követelések nagy része a jövő év elejére már teljesítve lesz.


[+]

Azok a felhasználók, akik 20 vagy kevesebb játék/DLC pakk birtokában vannak, külön e-mailt kapnak minden egyes címre vonatkozóan, ám ha ennél több van a könyvtárunkban, csupán egyetlen elektronikus levélre számíthatunk, amelyben tételesen felsorolják az összes kompenzációt. Ha valakinek az eredeti fizetési módszerére valamiért nem kivitelezhető a visszautalás, akkor a Google felveszi az adott személlyel a kapcsolatot egy alternatív megoldásról való megegyezés érdekében.

Előzmények

Hirdetés