Hirdetés

Elkészült a Corsair szögletes Carbide háza, a Spec-Alpha

A Corsair az év elején három új Carbide házat mutatott be a CES kiállításon, köztük nem számozással, hanem a Spec-Alpha nevű variánst, aminek bolti megjelenésre eddig kellett várni. A 80 dollárba kerülő, háromféle színben elérhető (fekete és szürke kombó, fehér alapon piros, valamint fekete alapon piros), legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogadó toronyház dizájn szempontjából nem mondható mindennapinak, pláne nem a Carbide szérián belül.


[+]

A dizájnerek az aszimmetrikus megjelenésre szavaztak, így ennek jegyében készült el az előlap, a fedlap, sőt még a talpak is. Jól láthatóan nem spóroltak a kiszögellésekkel és a különféle magasított, döntött élekkel sem, továbbá az ablakos oldallap sem maradt ki. Minden bizonnyal lesz majd olyan, akinek ez a felépítés tetszik.


[+]

A specifikációk nem változtak, maradt az alsótápos felépítés, a nagy szerelőnyílások, a kábelek elvezetésére szolgáló kivágások, a szerszám nélküli szerelhetőség, illetve a Direct Airflow Path becenevű belső légáramlat kialakítás, ami közvetlenül a CPU-GPU páros hűtésében segít. Ehhez két elülső és egy hátsó ventilátort építettek be alapfelszereltség gyanánt, de további két 120 milliméteres szélgép fogatható fel a ház felső lemezére. A vízhűtés számára két opció is van: az előlap mögé egy 240 vagy egy 120 milliméteres, hátulra pedig egy 120 milliméteres radiátor beszerelésére van lehetőség.


[+]

Belsejében négy 2,5"-es vagy három darab 3,5"-es tároló fér el, 5,25"-es rekesz nincs, CPU-hűtőből legfeljebb 156 milliméter magas, míg ATX tápból és VGA-ból 190 és 380 milliméter hosszú darabok számára biztosítottak helyet. Az előlapi I/O panel két darab USB 3.0-s és két darab 3,5 milliméteres aljzatból áll, illetve ide került a háromsebességes ventilátorvezérlő kapcsolója is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés