Hirdetés

Elkészült a Samsung harmadik netbookja

A Samsung bemutatta sorozatban harmadik netbookját, ami az Atom processzoros N10-es és a Nanóval szerelt NC20-as után ismét Intel CPU-t kapott. A modell várhatóan ez esetben is az N270-es lesz, legalábbis az 1,6 GHz-es órajel erre enged következtetni. Mellé a már megszokottnak mondható mennyiségű, 1 GB-nyi DDR2-es memória társul.


Fotó: I4U News

Az 1,23 kg-os netbookban 10,1 hüvelykes kijelző kapott helyet, ami LED-es háttérvilágítással rendelkezik. Beépített merevlemeze 160 GB-os, optikai egységet a három USB 2.0 port valamelyikére lehet csatlakoztatni. Az alapfelszereltség részét képező akkumulátor körülbelül 5 órányi folyamatos működést tesz lehetővé, de rendelhető lesz egy nagyobb kapacitású változattal is, ami már 11 órán keresztül képes ellátni energiával az N310-est.


Fotó: I4U News

Kapcsolódási lehetőségei között egy Ethernet portot és beépített Wi-Fi (802.11 b/g) modult találni, de opcionálisan Bluetooth 2.0, HSDPA és WiMAX egységgel is rendelkezhet. A felszereltségéhez még egy D-Sub kimenet, egy kártyaolvasó és egy 1,3 megapixeles webkamera is tartozik. A lekerekített külsejű N310 várhatóan a következő hónapban kerül majd forgalomba, és négyféle színben  lesz kapható, ára egyelőre ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés