Hirdetés

Belinea notebook netbook áron

Az elmúlt napokban egy 300 eurós áron forgalmazott notebook tűnt fel a Belinea kínálatában. A vállalat C.Book 1500 névre keresztelt gépezete a netbookok ársávjában mozog, és hasonló szolgáltatásokat nyújt, mint a kisméretű mobil rendszerek, ám mindehhez 15,4 hüvelykes kijelző társul, ami a méretéből adódóan nagyban megkönnyíti a munkát. A hordozhatóság és az akkuteljesítmény természetesen némileg korlátozottabb lehetőségeket teremt, de a Belinea biztos abban, hogy rengeteg vásárló szeretne méretben ideális, de olcsó mobil számítógéphez jutni.


[+]

A Belinea C.Book 1500 egy 1,73 GHz-es órajelen üzemelő Intel Celeron M530-as processzort használ SiS lapkakészlet társaságában. Az 1280x800 pixeles képernyőre kivetülő képpontokért az S3 Chrome9 grafikus vezérlő felel, melyhez maximum 256 MB memóriát lehet lecsípni a 2 GB kapacitású, DDR2 szabványra épülő rendszermemóriából. Az adattárolást egy 160 GB-os merevlemez biztosítja, de egy beépített DVD-írót is használhatunk.


[+]

A 2,8 kg-os termék 4400 mAh kapacitású akkumulátorral dolgozik, a kommunikációs lehetőségekért pedig a 10/100-as Ethernet mellett 802.11a/b/g szabvánnyal kompatibilis Wi-Fi vezérlő felel. A kimeneti interfészeket a három USB port és a D-Sub csatlakozó teszi teljessé a hangkimenet és a mikrofonbemenet társaságában.


[+]

A Belinea C.Book 1500 operációs rendszer nélkül vásárolható meg, a gépezetre a vállalat 24 hónap garanciát vállal.

Előzmények

Hirdetés