Hirdetés

EK WB disztribúciós panel a Corsair szupertornyához

Az EK-Quantum Reflection széria már elérhető az Obsidian 1000D tulajok számára is.

Nem lehet azt mondani, hogy az épített vízhűtéseket kedvelő felhasználók ínséges időket élnek, hiszen az utóbbi időben – egyebek mellett – több disztribúciós panel is megjelent az EK Water Blocks gondozásában, melyek mindig egy specifikus ház tulajdonosainak készültek. Egy újabb ilyen "mindent az egyben" eszközzel bővült a gyártó kínálata, s ezúttal a Corsair Obsidian 1000D szupertorony van a soron; bemutatkozik az akrilos EK-Quantum Reflection Obsidian 1000D D5 PWM D-RGB.


(forrás: EK Water Blocks) [+]

A két integrált D5 pumpával (maximum 1500 liter/óra), illetve kiegyenlítő tartállyal kombinált, méretes panel 5,3 kilogrammot nyom a mérlegen, és egyszerre legfeljebb két processzor, valamint öt GPU blokkot támogat (egy CPU és egy GPU blokkot a házóriásba beépíthető, másodlagos Mini-ITX-es rendszerhez szántak), két felülre szerelt radiátorral megtámogatva. Az új Reflection teljes hosszában részesült a D-RGB-s kezelésben, ami 5 voltos headert használ, így az ismertebb alaplapi LED-címzési technológiák (ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light, ASRock Polychrome Sync) egyaránt támogatottak.


(forrás: EK Water Blocks) [+]

Az EK WB üdvöskéjéhez három fémkeretet kapunk; kettő az 1000D elülső, teleszkópos radiátortálcájához való, míg a harmadik akkor jön jól, ha flexibilis csövekkel dolgozunk, és az elöl, illetve felül található tálcákat összekötve egyszerre szeretnénk azokat kihúzni. Természetesen sztenderd G1/4" szerelékek szükségeltetnek a legózáshoz, és a rögzítés a termetes géplak frontjába történik. A distro plate egyik szélére némi eloxált alumínium is jutott.


(forrás: EK Water Blocks) [+]

A Szlovéniában gyártott, korlátozott példányszámban hozzáférhető ketyerével első blikkre egy gond van csupán, ez pedig az igen-igen borsos, 747 eurós ára – bár úgy véljük, hogy ha valaki már kicsengetett majdnem 200 000 forintot az apparátusnak otthont adó Corsair kalyibáért, akkor kisebb eséllyel fog fennakadni ilyen "apróságokon".

Előzmények

Hirdetés