Hirdetés

Újabb EK – In Win együttműködésnek lehetünk tanúi

A szlovének ezúttal a 909-es alapmodellt készítették fel egy komoly, többkörös vízhűtés fogadására.

Nem először történik meg, hogy az EK az In Winnel közösen készít épített vízhűtéshez optimalizált gépházat: nem olyan régen a 303-as modellt faragták át ilyen módon, korábban pedig a Computexen állítottak ki egész sor efféle megoldást. Ez utóbbiak közül érkezhet most meg a 909-es alapmodellre építkező EK-Quantum In Win 909EK - Silver Limited Edition, mely több érdekes megoldással is rendelkezik, így például az alaplapi tálca egyben a hűtőfolyadék tartálya is, míg a radiátort a gépház első traktusába integrálhatjuk.


[+]

A ház több pontját G1/4-es menetek várják a csőcsatlakozókat, az említett radiátorokból pedig akár két darab 480XE is elfér a kialakított bölcsőben. Pumpából szintén kettőnek van hely, az alaplapi tálcaként funkcionáló elosztópanel pedig összesen három hűtőblokkhoz kínál kivezetést.

Akinek megtetszett volna az így felszerelt ház, az már készítheti is a bankkártyát, az 1600 eurós előrendelések ugyanis leadhatók az EK webáruházában, a szállítás időpontját jelenleg március 19-re ígérik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés