Hirdetés

Új EK monoblokk az Intel HEDT platformján

A szlovén gyártó legfrissebb termésében az Intel X299-es lapkakészlettel ténykedő ASUS alaplapok tulajdonosai lehetnek érdekeltek.

Az EK Water Blocks újdonsága a Quantum Line termékcsalád tagjaként a rendkívül lényegretörő EK-Quantum Momentum ROG Rampage VI Extreme Encore D-RGB nevet viseli, így már nem is kérdés, hogy melyik egzakt alaplaphoz tervezték a drágát.

[+]

A high flow dizájnú, nikkelezett réz cold plate-tel és akrilos fedőlappal érkező blokk nem csak az LGA2066-os tokozású processzort, de az egész VRM-et is lefedi, és a MOSFET-eket is közvetlenül hűti – ezzel nem csupán a hőmenedzsmentet helyezzük egyetlen kalap alá, de az ASUS deszka feszültségszabályozó részlegén tüsténkedő két kis légkavarót szintúgy okafogyottá tesszük. Tartozék még egy eloxált alumíniumból készült elem is, ami hűtőbordaként funkcionál a lap I/O szegletén, s egyúttal a ROG üdvöske gyári, OLED kijelzővel megspékelt takarólemezének felfogatásként is szolgál.


[+]

A fényorgona egy háromtűs, 5 voltos címezhető LED szalag képében van jelen, és nem meglepő módon Aura Snyc kompatibilis, de az összes olyan ismertebb szinkronizációs technológiát is keblére öleli, ami a +5V, D, Blocked, Ground lábkiosztást használja. Az eszköz 180 euró ellenében már előrendelhető az EK webshopján keresztül, és a szállítás várhatóan március 17-én veszi kezdetét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés