Hirdetés

Egyszerű adatmentés útközben is

A Sharkoon legújabb, USB Link Bridge nevű terméke segítségével a számítógép megkerülésével másolhatjuk adatainkat különféle USB-s (tároló)eszközök között. A közvetlen csatlakoztatást az teszi lehetővé, hogy a készülék saját USB 1.1/2.0 host controllerrel rendelkezik, és minden olyan pendrive-ot, mp3-lejátszót, digitális kamerát, memóriakártya-olvasót és külső merevlemezt képes kezelni, mely cserélhető adattárolóként jelentkezik be.

A fekete-ezüstszürke színű, 58 x 74 x 17 mm nagyságú eszköz három AAA méretű elemmel vagy akkumulátorral működik. Kezelése igen egyszerű: egyik USB-csatlakozójára az adatforrást, másikra a célkészüléket kell csatlakoztatni, majd miután egy kapcsolóval kiválasztottuk, hogy valamennyi fájlt vagy csak a gyökérben lévőket akarjuk-e másolni, egyetlen gombnyomással elindítható az adatcsere.

Az USB Link Bridge és a rákötött eszközök állapotáról három LED ad visszajelzést; vészhelyzet esetére egy reset gomb is található a készüléken. A Sharkoon terméke 29,90 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron kerül forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés