Hirdetés

Játékokhoz tervezett egerek a Razertől és a Trusttól

A napokban mutatta be a Razer a legújabb egerét, ami a DeathAdder nevű készülék felújított változata. Az előd 1800 dpi-s infravörös szenzorát majdnem kétszer érzékenyebbre, 3500 dpi-sre cserélték. Külsőre nem változott nagyon a DeathAdder, a jobbkezes kialakítás megmaradt, csakúgy, mint a 128 x 70 x 42,5 mm-es méret. Öt programozható gombja van, USB csatlakozója a jobb jelátvitel érdekében aranyozott, talpai pedig teflonborításúak. Az egér 1000 Hz-es mintavételi frekvenciával dolgozik, 1 ms-os válaszidővel. A felújított Razer egér 60 euróba kerül.

Két, elsősorban játékosoknak szánt egér jelent meg a Trust kínálatában is. A GXT14 és a GXT14S Gaming Mouse állítható felbontású, az optikai szenzoruk érzékenysége 800, 1600 és 2400 dpi között változtatható. Ehhez van rajtuk egy váltógomb, illetve egy LED jelzi is az aktuális állapotot.


[+]

A GXT-k ergonomikus formájúak, a szükséges helyeken gumiborítást alkalmaztak a jobb fogás érdekében. USB kábelük könnyű, vékonyított, hogy minél kevésbé akadályozzon játék közben. A 16 euróba kerülő GXT14 visszafogott, matt fekete borítással rendelkezik, míg a 22 eurós GXT14S kicsit vadabb kinézetű, gombjait lángnyelvek borítják.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés