Hirdetés

Egerek az egérpadon

Ha egér, akkor Logitech. Persze ezt messze nem kötelező megfontolni, de tény, hogy a vállalat meglehetősen minőségi termékeket tesz le az asztalra. A legújabb termék Wireless Mouse M515 névre hallgat, vagyis egy vezeték nélküli megoldásról van szó, ami az USB-s Unifying vevőegység segítségével tartja a kapcsolatot a számítógéppel.

Logitech Wireless Mouse M515
Logitech Wireless Mouse M515

Az optikai letapogatóval rendelkező egér négy gombbal és egy görgővel rendelkezik, és csak akkor használ energiát, ha a felhasználó keze hozzáér a kékre színezett borításhoz. A vállalat elmondása szerint, átlagos használat mellett a mellékelt elemek két évig biztosítanak elegendő energiát a terméknek. A Logitech Wireless Mouse M515 áprilisban lesz elérhető Európában, az ára 50 font lesz.

A Trust elsősorban az olcsó termékeiről ismert, és ezt a szabályt a MaxTrack sorozatba tartozó egerek sem rúgták fel. Az újdonságok 500 és 1000 dpi-s felbontásra állítható optikai szenzorja a BlueSpot technológiát alkalmazza, ami majdnem minden felületen üzemképes.

Trust MaxTrack Mini Mouse és Wireless Mini Mouse
Trust MaxTrack Mini Mouse és Wireless Mini Mouse

Az ergonómikus kialakítású, gumis felülettel borított egerek hat gombbal és egy görgővel rendelkeznek, a számítógéppel pedig USB felületen kommunikálnak. A MaxTrack sorozat a Mouse és Mini Mouse nevű verziói 16 eurós áron keresnek gazdát. Az előbbi termékek 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal működő, Wireless változatokban is kaphatók lesznek rendre 22 és 24 eurós árazással.

Trust MaxTrack Mouse és Wireless Mouse
Trust MaxTrack Mouse és Wireless Mouse

Az egerekhez egy egérpad is dukál, amiről most a Mionix gondoskodott. A Propus 380 mérete 380 x 260 mm, a vastagsága pedig csak 4 mm-es. A PVC-alapú termék felülete speciális műanyagból készült az optimális siklás biztosítása érdekében, alul pedig csúszásgátló gumiborítás található.

Mionix Propus 380
Mionix Propus 380

A játékosokat megcélzó egérpad már elérhető az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára 25 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés