Hirdetés

Egerek bal és jobb kézre szabva

Két régi-új egér érkezett a játékosok számára, melyek egy-egy korábban bejelentett modell módosított, illetve felújított változatai. A Razer a DeathAdder nevű megoldás balkezeseknek szánt verziójával állt elő, ami sok felhasználó számára öröm, hiszen nem sok vállalat gyárt ilyen egeret. Az ergonomikus kialakítású termék infravörös szenzorral dolgozik, ami maximum 3500 dpi-s felbontást támogat, és 1 ms-os válaszidővel reagál az elmozdulásokra. A termék USB porton keresztül továbbítja az adatokat, a gyors feldolgozást pedig az 1000 Hz-es frekvencián működő Ultrapolling technológia teszi lehetővé.

Balkezes Razer DeathAdder
Balkezes Razer DeathAdder

A balkezes DeathAdder öt programozható gombbal és egy görgővel rendelkezik. A 128 x 70 x 42,5 mm-es egér már elérhető a nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 60 euró.

Balkezes Razer DeathAdder
Balkezes Razer DeathAdder

A Sharkoon a FireGlider nevű egér Black nevű verzióját mutatta be, mely a vállalat játékosoknak szánt Rush családjába tartozik.

Sharkoon FireGlider Black
Sharkoon FireGlider Black

A termék az elődhöz hasonlóan az Agilent ADNS-6010 típusú lézeres szenzorral rendelkezik, ami 3600 dpi felbontással dolgozik, és 20g gyorsulásig őrzi meg a precizitását. Az elektronika maximális felbontáson 7080 képmintát elemez egy másodperc alatt, de ez az érték gombnyomásra csökkenthető, így könnyen beállítható a megfelelő sebesség. Az egy görgővel rendelkező megoldás hét gombjából hat igény szerint konfigurálható, a beépített memória pedig a makrók tárolását teszi lehetővé.

Sharkoon FireGlider Black
Sharkoon FireGlider Black

A 118 grammos egér a mellékelt súlyok segítségével szabályozható. A maximális tömege 137,5 gramm lehet, ami két és fél grammal több az elődhöz viszonyítva. Az USB interfészen keresztül kommunikáló Sharkoon FireGlider Black már fellelhető a nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 25 euró, tehát 5 euróval drágább, mint a korábban megjelent modell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés