Hirdetés

Termékekben gazdag tavaszt hoz a Genius

A Genius a tavasz eljövetelével nagyon beindult, ennek megfelelően két új fejhallgatót, egy éjjellátó LED-ekkel felszerelt webkamerát és egy tetszetős vezeték nélküli billentyűzetet dob piacra. Az utóbbi termék a LuxeMate sorozatba tartozik és T830-as típusjelzéssel kerül az üzletekbe. A kompakt méretű klaviatúrához egy egér is tartozik. Az eszközök 2,4 GHz-es rádiófrekvencián kommunikálnak a számítógéphez csatlakoztatott USB modullal, a hatótáv pedig 10 méter.

Genius LuxeMate T830
Genius LuxeMate T830 [+]

A lézeres letapogatót használó egér három gombbal és egy görgővel rendelkezik, az extravékony billentyűzetre pedig 17 darab speciális funkcióbillentyű került, ám ezek közül a legtöbb szolgáltatás két gomb kombinációjával érhető el. A klaviatúra rendelkezik még egy LED-es háttérvilágítással megtámogatott, érintésre érzékeny felülettel, melynek segítségével további funkciók érhetők el.

A FaceCam 2025R névre keresztelt webkamera 2 megapixeles szenzorral dolgozik, mely 1600x1200 képpontos képet kreál, a videók pedig akár HD minőségűek is lehetnek, ám a megfelelő sebességet csak 640x480 pixeles felbontásnál lehet elérni. A készülék oldalirányban korlátozások nélkül elforgatható, függőlegesen azonban be kell érni 74 fokos tartománnyal.

Genius FaceCam 2025R
Genius FaceCam 2025R

A beépített mikrofonnal felszerelt, USB 2.0-s portra köthető webkamerán négy darab infravörös LED található, ami lehetővé teszi a sötét környezetben való képalkotást. A manuálisan fókuszálható termék rendelkezik még egy Image Protection Mechanism nevű szolgáltatással is, ami megakadályozza az elkészített kép továbbítását a kukkoló programok számára.

A fejhallgatók területén is aktív a Genius, hiszen bemutatkoztak a HS-115 és a HS-G500V nevű megoldások. Az előbbi termék egy fülre helyezhető headset, mely egy visszhangmentes mikrofont és egy 15 mm-es hangszórót használ. A kétméteres vezetékkel rendelkező eszköz frekvenciatartománya 200 Hz-től 20 kHz-ig terjed, az impedanciája pedig 32 ohm.

Genius HS-115
Genius HS-115

A játékosoknak készített, HS-G500V jelzésű fejhallgató már komolyabb megoldás, hiszen teljesen párnázott kialakításának hála nagyon kényelmes, emellett a basszus által létrejövő vibrációs hatás is megfelelően érezhető vele. A termék frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed, szatellit hangszóróinak impedanciája pedig 32 ohm. A kétméteres kábel a bal hangszóróba fut be, itt található a mikrofon is. A hangerő és a vibráció erősségének paraméterezése, illetve a mikrofon elnémítása a vezetéken lévő vezérlő használatával valósítható meg.

Genius HS-G500V
Genius HS-G500V

A fentebb tárgyalt Genius termékek tavasszal kerülnek a boltok polcaira, az ajánlott fogyasztói árukról azonban nem számolt be a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés