Hirdetés

ECS: tuningra tervezett GeForce GTS 250 kártyák érkeznek

Az ECS új Black szériás grafikus kártyákat dob piacra, melyek az NVIDIA GeForce GTS 250 modellre épülnek. A gyárilag tuningolt termékek a jó öreg G92 kódnevű grafikus processzor, 55 nm-es gyártástechnológiával készülő változatára épülnek, ami 128 stream processzorral és 64 textúrázó csatornával dolgozik. A lapka mindkét kártyán 815 MHz-es magórajelen működik, a shader órajelről azonban még nincs végleges döntés, de jó esély van rá, hogy az NVIDIA 1836 MHz-es ajánlásához képest magasabb lesz.


ECS GeForce GTS 250 Black 2 GB GDDR3 - Fotó: Hexus

A Black szériás modellek a hűtésben, illetve a GDDR3 szabványú fedélzeti memória mennyiségében és annak órajelében térnek majd el. Az 2 GB-os verziónak két darab, viszonylag magas fordulatszámon üzemelő ventilátorra lesz, míg a 1 GB-os változat egy nagyméretű légkavaróval operál majd. Az effektív memória-órajelek tekintetében az 1 GB-os modell 2200 a 2 GB-os pedig 1800 MHz-en üzemel.


ECS GeForce GTS 250 Black 1 GB GDDR3 - Fotó: Hexus

A PCI Express 2.0 csatolóval rendelkező termékek hátlapjára két darab DVI és egy TV kimenet került, a HDMI csatlakozó pedig a mellékelt átalakító segítségével érhető el. Az új ECS Black szériás kártyák forgalmazása még nyáron megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árakról azonban nem számolt be a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ECS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés