Hirdetés

Mobil hiányosságokat orvosol a Trust

A Trust legújabb szettjével a noteszgépeknél leggyakrabban hiányolt beviteli eszközöket, a numerikus billentyűzetet és az egeret pótolja. A két, ezüst-fekete színkombinációban megjelenő eszköz egyetlen USB felületű adó-vevő egység segítségével csatlakoztatható a számítógépre. A 27 MHz-es frekvenciasávot használják, képesek elkerülni a zavarforrások hullámhosszát, hatósugaruk pedig 1,2 méter. Más vezeték nélküli Trust termékekhez hasonlóan egyedi azonosító kóddal láthatók el, így az azonos helyiségben alkalmazott szettek egymás működését sem zavarják.

A numerikus klaviatúra 19 billentyűvel rendelkezik, amelyekhez egyedi – például internetezéshez használt – funkciók is hozzárendelhetők. Az egér jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmes munkaeszköz. Három gombbal, illetve egy görgetővel készül; optikai szenzora 800 dpi felbontást biztosít. Mindkettőnek két-két AAA méretű elem szolgáltatja az energiát.

A Trust 3012A Wireless Numeric Keypad & Optical Mouse védőtasakkal és teljes elemkészlettel kerül a boltok polcaira 14490 forintos ajánlott bruttó áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés