Hirdetés

DTS-támogatást kapott a Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari

Az új technológiának köszönhetően tényleg úgy érezheti az ember, hogy a Ferrari F1-es csapatánál vezet – kérdés, hogy jelenleg ki akar így érezni.

A Thrustmaster palettáján több, hivatalosan licencelt ferraris terméket is találunk, amelyek közül a többségnek valószínűleg az igazi autók kormányáról mintázott játékvezérlők jutnak eszébe, de létezik ám Ferrari logós fejhallgató is, T.Racing Scudeira Ferrari néven. A 2018-ban piacra dobott headset most kapott egy ráncfelvarrott verziót, amely már támogatja az Xboxon és PC-n elérhető DTS Headphone:X technológiát, ami a fejlesztők állítása szerint olyan hatást eredményez, mintha egy teljes. 11.1 csatornás térhangzást nyújtó moziteremben ülnénk.


[+]

Mi azért ezt megkérdőjeleznénk (ahogy azt is, hogy ki akar épp most feltankolni ferraris termékekből, tavaly ilyenkor jobb lett volna az időzítés), de mivel még nem próbáltuk, nem törünk felette pálcát előre, hiszen hallottunk már az egyszerű sztereónál jobb játékélményt nyújtó virtuális térhangzást.


[+]

Az újdonság minden más szempontból megegyezik az elődmodellel, vagyis a hangkeltésről egy pár, 50 mm átmérőjű hangszóró gondoskodik, amelyek 116 dB-es maximális hangerőre képesek, utóbbit a „Rosso Corsa” (közismertebb nevén: piros) színű ház külső oldalán elhelyezett hangerőállítóval szabályozhatjuk. A 25 milliméter vastag fülpárnákkal és lecsatlakoztatható, flexibilis mikrofonnal ellátott fejhallgatót 3,5 milliméteres jack csatlakozóban végződő kábel segítségével köthetjük a forrásunkra, ami PC és konzolok mellett okostelefon vagy tablet is lehet.


[+]

A Thrustmaster T.Racing Scudeira Ferrari-DTS Edition már rendelhető a gyártó partnereitől, vételára 65 euró.

Előzmények

Hirdetés