Hirdetés

Napás Asus notebook 17 hüvelykes kijelzővel

Az Asus korábban bejelentett, Centrino Duo platformra alapozó noteszgépei mellé egy újabb modell társul az A7JC személyében. A gyártó elsősorban otthoni felhasználóknak ajánlja ezt a szériát, hiszen multimédiás alkalmazásokhoz, játékhoz is kellően erős, ugyanakkor 17,1 hüvelyk képátlójú, 1440x900 pixel felbontású, széles GlareType kijelzője videózáshoz is ideális. A megjelenítő vezérlésének feladata az ATI műhelyéből kikerülő, 256 MB saját memóriával gazdálkodó Mobility Radeon X1600 chipre hárul; a rendszer T2000-es sorozatú kétmagos Core Duo processzor valamint az i945PM chipset köré épül, és természetesen elmaradhatatlan kellék az ugyancsak Intel gyártmányú Wi-Fi vezérlő.

Szokás szerint álljon itt egy példakonfiguráció: a notesz 1,83 GHz-es Core Duo T2400 processzorral, 1 GB DDR2-667 memóriával, egy 100 GB-os SATA merevlemezzel, super-multi DVD-íróval, egy 1,3 megapixeles webkamerával, 4 az 1-ben kártyaolvasóval, valamint hibrid (analóg + DVB-T) tévévevővel együtt körülbelül nettó 1720 eurós áron kerül forgalomba. A modell interfészei közül nem hiányzik a háromnormás (IEEE 802.11a/b/g) WLAN-vezérlő, a Bluetooth és a Fast Ethernet port, az SPDIF audiocsatoló, illetve az ExpressCard bővítőhely.

A 405 x 314 x 38 mm-es méret és a 3,9 kilogrammos tömeg elsősorban asztali számítógépek kiváltására teszi alkalmassá a notebookot, melyet az Asus Windows XP Media Center Edition operációs rendszerrel, számos hasznos alkalmazással, USB-s egérrel, távirányítóval és hordtáskával szállít. A garancia időtartama két év, opcionálisan három évre hosszabbítható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés