Hirdetés

Új Drift akciókamera a láthatáron

Az amerikai Drift az első cégek között volt, amely észrevette az akció-, sportkamerákban rejlő potenciált. A vállalat kínálatában így ma már jó néhány ilyen jellegű termék megtalálható, és többek között mi is kipróbáltuk egyik készüléküket, egészen pontosan a Drift Ghost HD-t.

Drift Ghost-S
Drift Ghost-S [+]

Legfrissebb bejelentésük szerint 2014 januárjában piacra dobják a család új tagját a Ghost-S személyében. Maradtak a jól bevált, kamkorderszerű kialakításnál, amelynek egyik fő jellemzője, hogy a színes, két hüvelykes LCD kijelző az oldalára került. Ezenkívül használatát megkönnyíti a hozzá járó távirányító, amelynek segítségével akár tíz méteres távolságból is elindítható és leállítható a felvétel, illetve, hogy vezérelhető iOS vagy Android alapú személyi mobil eszközről is. A Sony CMOS szenzorral ellátott modell képes Full HD videók elkészítésére másodpercenkénti hatvan képkockás rögzítési sebesség mellett. Amennyiben valaki beéri a HD felbontással akkor ezt megduplázhatja, azaz a lassított felvételek létrehozása sem ütközik akadályba, és akár 12 megapixeles fotók is lőhetőek a segítségével.

A sorozatfelvétel, timelapse vagy időzített felvételi mód is kiválasztható, és a gyártótól kapott információk szerint sötétben sem kell félteni, rossz fényviszonyok mellett is pazar minőségű filmek, fényképek készíthetőek. Akkumulátora 3,5 órányi működésre elegendő energiával képes ellátni, amely kategóriájában kimagasló értéknek számít. A 106 000 forintos áron előrendelhető Ghost-S három méteres mélységig vízálló, ráadásul úgy, hogy nem is kell ehhez külön tokba bebújtatni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés