Hirdetés

Olcsó, GoPrót idéző Full HD akciókamera a láthatáron

Az akciókamerák látványos előretörését jelzi, hogy még az olyan cégek is meglátták a potenciált ebben a szegmensben, mint a japán Aiuto, amely eddig különféle számítógépek mellé szánt kiegészítőiről vált ismertté. Azt túlzás lenne állítani, hogy nagyon merészek lennének, hiszen az ActionX DVS5G9 nem tűnik az innováció csúcsának, igaz cserébe meglehetősen olcsó, hiszen már 150 dollárért hazavihető.

Aiuto ActionX DVS5G9
Aiuto ActionX DVS5G9 [+]

Az 1/2.5" CMOS szenzorral ellátott termék képes a Full HD felbontású felvételek elkészítésére, de ilyenkor be kell érni másodpercenkénti 30 képkockás rögzítési sebességgel. Amennyiben ez valakinek nem elég, mert mondjuk gyors mozgások megörökítésére szeretné használni az eszközt, ami egy sportkamera esetén nem is annyira ördögtől való dolog, akkor ezt megduplázhatja, viszont ez esetben már csak a HD felbontás jöhet szóba. Emellett a szokásoknak megfelelően állóképek elkészítése is biztosított, illetve Timelapse módban is használható a termék.

Aiuto ActionX DVS5G9
Aiuto ActionX DVS5G9 [+]

Kialakításában a GoPro kamerákat idézi, 5,9 centiméteres szélességéhez, 4,2 centiméteres magasság és 2,6 centiméteres vastagság társul, súlya 78 gramm. Jár hozzá egy víz- és ütésálló tok is, és természetesen a különféle kiegészítők segítségével viszonylag egyszerűen rögzíthető motorkerékpár és bicikli kormányára, snowboardra, szörfdeszkára, sílécre vagy akár egy emberi fejre is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Aiuto

Előzmények

Hirdetés