Hirdetés

Dizájnos miditornyot dobott piacra a Sharkoon

A Sharkoon bejelentette a BW9000-es házcsaládot, amely dizájnos, de mégis sallangmentesnek nevezhető házakat tartalmaz majd. A fekete és fehér színezéssel érkező sorozat Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25, öt darab 3,5, illetve kettő 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb természetesen rejtve vannak, illetve 3,5 hüvelykes helyekre átalakítóval kisebb adattárolók is szerelhetők.

A 480 mm magas, 210 mm széles és 490 mm mély házba a hűvös levegőt az elől elhelyezkedő, két darab 14 cm-es ventilátor szállítja, míg a forróságot egy 12 cm-es hátulsó, kék LED-del világító légkavaró tessékeli a szabadba. A szellőzés javítása érdekében az említett egységek mellé további három darab 12 cm-es, vagy két darab 14 cm-es szélgép helyezhető el a ház teteje alá.

Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s és két 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A ház 29,3 cm-es VGA-kat és 16,5 cm-es processzorhűtőket is fogad, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán. Opciós lehetőség az adattárolókhoz használható fiók kiszerelése is, amellyel 43 cm-es VGA-k is beépíthető. Természetesen vízhűtőkhöz használható radiátorok is elhelyezhetők a ház felső részébe, illetve az előlap mögé a ventilátorok helyére.

A Sharkoon BW9000-es modellek szállítása már megkezdődött. A normál BW9000-V kivitel 67,9 euró lesz, míg az ablakos oldallappal rendelkező BW9000-W verzióért 69,9 eurót kell majd fizetni.

Előzmények

Hirdetés