Hirdetés

Színes belsejű házakkal újít a Sharkoon

A Sharkoon hamarosan elérhetővé teszi a BD28 Gaming Tower nevezetű házát, melynek szögletes és mélyedésekkel teli előlapja minden bizonnyal nem mindenki tetszését fogja elnyerni, viszont ezenkívül egyéb szembeötlő tulajdonságot (amit láthattunk már Sharkoon T9-esnél is) is felvonultat: belseje, pontosabban az alaplaptálca és a hátlapi takarólemezek piros, kék vagy akár zöld színben pompázhatnak, amihez színben igazodnak a gyárilag beszerelt elülső és hátsó ventilátorok is. Legalábbis abban az esetben, ha a kívülről fekete verziót választjuk, a "fegyverszürke" kivitel ugyanis fekete belsőt kap, amihez kéken világító szélgépek dukálnak. Mindezt az ablakos oldallap teszi szemmel láthatóvá, így a színkavalkád nem marad láthatatlan a kíváncsiskodók szeme elől.


[+]

Az említett oldallap egyébként az ablaknál alaposan kidudorodik, így ennek köszönhetően 179 milliméter magas processzorhűtőket is képes fogadni. A ház ugyanis nem túl terjedelmes, noha a "tower" név nem ezt sugallja, de a BD28 lényegében a midi torony kategóriába sorolható. Ebből azért igyekeztek minél többet kihozni, így például VGA számára 325 milliméteres helyet biztosítottak, ami 415 milliméterig bővíthető a középső HDD-keret elhagyásával. Tárolók számára viszonylag sok helyet kínál, a dupla 5,25"-ös helyen felül (amibe egy gyárilag mellékelt 2,5" és 3,5"-os adapter is behelyezhető) 4 darab 2,5"-os, 3 darab 3,5"-os egységet nyel el, valamint egy további 2,5"-os SSD/HDD még a ház aljára rögzíthető.


[+]

A szellőzést alapból a két mellékelt ventilátor látja el, ami mellé tovább három pakolható: még egy az előlap mögé, és kettő 120/140 milliméteres a ház tetejére. Ez utóbbiak egy darab 180 milliméteressel is helyettesíthetőek. Vízhűtés és annak tömlői számára is elő van készítve a ház, valamint a szokásos szerelőnyílások és kábelbújtató rések is fellelhetőek, akárcsak az előlapi I/O panel, ahol összesen 4 darab USB port várja, hogy használatba vegyék – de csak azt követően, hogy "kicsengettük" érte az 50 eurós ajánlott végfelhasználói árat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés