Hirdetés

Teljesen vezeték nélküli, akkumulátoros OLED tv érkezik

A Displace TV forradalmasítani kívánja a televíziós iparágat, a CES-en már meg is lehet nézni.

A Displace nevű céget idén alapították azzal a céllal, hogy új színt hozzanak a televíziós iparágba, a vállalat vezetése pedig a jelek szerint tényleg komolyan gondolja a dolgot, hiszen a hírek szerint egy meglehetősen egyedi készülékkel robbantanak a jövő év elején

Ha minden igaz, akkor a CES 2023 eseményen, januárban rántják le a leplet első készülékükről, amelyet szimplán Displace TV névre kereszteltek. A koncepció az volt, hogy mellőzzék a kábeleket, ennek értelmében nincsenek is rajta csatlakozók, minden jel vezeték nélkül, WiFi-n keresztül jut el rá a kompatibilis eszközökről. Még tápkábel sem lóg ki belőle, ugyanis akkumulátorok szolgáltatják az energiát, és egy szett hat órányi működésre elegendő nafta eltárolására képes. A termékcsomag része egy külön akkumulátor töltő, viszont a távirányító nem, a kezelés ugyanis a beépített kamerát és mikrofont felhasználva mozdulatok és parancsszavak segítségével történik.

A modell falra is akasztható, de ennél sem a hagyományos megoldásokhoz nyúltak: az 55 hüvelykes OLED képernyő vákuum segítségével tapad a függőleges felületre. Azt még sajnos nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron kerülhet a boltokba ez a termék, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mennyire életképes a valóságban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés