Hirdetés

Középkategóriás tévével rukkolt elő a OnePlus

A telefonjairól ismert cég Q2 Pro névre hallgató terméke egy 65 hüvelykes QLED panelt kapott.

A OnePlus leginkább okostelefonokat gyártó cégként vált ismertté világszerte, de a vállalat a jelek szerint szeretné tágítani a határait. Bejelentették ugyanis, hogy színre lépnek egy televízióval, amely a Q2 Pro névre hallgat. Korábban is volt más hasonló próbálkozásuk, azonban az nem járt átütő sikerrel, és most minden bizonnyal abban bíznak, hogy más lesz a helyzet.

A termékbe egy 65 hüvelykes, QLED, azaz kvantumpontos LED LCD panel került. A Direct LED háttérvilágítást 120 egyedileg vezérelhető fényerejű zónára osztották, a modell maximális fénysűrűsége pedig a gyári adatok szerint 1200 cd/m², ami elméletben elég ahhoz, hogy a HDR tartalmak kellően látványosan jelenjenek meg a képernyőn. A maximális képfrissítési ráta 120 Hz, a kijelző pedig 3840x2160 képpont megjelenítését szavatolja, azaz 4K-s.

A Google TV rendszert használó készülék egy 70 wattos, beépített hangprojektort kapott, úgyhogy az átlagnál biztos jobban szól majd. A termék első körben Indiában kerül a boltokba 100 000 rúpiás, azaz mintegy 440 000 forintos áron.

Előzmények

Hirdetés