Hirdetés

Digitális és internetrádiók a Sangeantól

A Sangean februárban dobja piacra a legújabb iPod illetve iPhone dokkolására alkalmas készülékcsaládját. A most megjelenő Sangean DDR-33+-ról már beszámoltunk tavaly ősszel, ám az előre beharangozott év végi megjelenést nem sikerült tartania a vállalatnak. Ezzel az asztali rádióval az FM adások mellett a digitális, DAB+ csatornák is foghatóak, továbbá kezeli illetve tölti az említett Apple termékeket is. A két darab 2,25 colos passzív hangszóró fadobozos kialakítással rendelkezik, ami a gyártó szerint tiszta dallamokat eredményez. A DDR-33 ajánlott bruttó fogyasztói ára 69 990 forint.

Sangean DDR-33+
Sangean DDR-33+

A Sangean RCR-7 egy internetrádió, amely a világháló segítségével több ezer rádióállomást képes befogni. Ébresztő funkcióval is rendelkezik, így a hét minden napjára külön, naponta két időpontban is megadható, hogy mikor keltsen. Az eszköz firmware frissítése automatikusan történik, ugyanis az RCR-7 külső beavatkozás nélkül letölti magának a legújabb verziót. A készüléket a tervezők Wi-Fi adapterrel is felszerelték, ami garantálja vezeték nélküli hálózaton való működést.

Sangean RCR-7
Sangean RCR-7

A Sangean RCR-7 kompatibilis a Real Audio, MP3, WMA formátumokkal, a médiafájlokat pedig USB-s háttértárról vagy SD-kártyáról is meg tudja nyitni. Található rajta AUX bemenet is, amin csatlakoztatható egy CD lejátszó vagy éppen egy iPod. Javasolt ára 59 990 forint.

A harmadik eszköz DCR-89+ jelzéssel jelent meg, és az RCR-5 típusú készülék DAB+ vétellel kiegészített változata. A Sangean gépezete szintézeres hangolású és progresszív ébresztővel van ellátva, ébresztési időpontból pedig kettő állítható be rajta. A termék 29 990 forintért vásárolható meg.

Sangean DDR-89+
Sangean DDR-89+

Előzmények

Hirdetés