Hirdetés

Belépő szintű 5.1 AV erősítővel jelentkezett a Denon

A Denon bölcsen belátta, hogy nincs mindenkinek szüksége UHD kompatibilitásra, illetve 7.2 támogatásra, így idén piacra dob egy hagyományos, 5.1-es házimozi erősítőt is. Az AVR-X1000 használatát a grafikus kezelőfelület könnyíti meg, és a távvezérlője mellett egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével irányítható iOS és Android alapú tabletről vagy okostelefonról is.

Denon AVR-X1000
Denon AVR-X1000 [+]

A termék legnagyobb teljesítménye csatornánként 135 watt, de ilyenkor kompromisszumokat kell kötni a minőség terén, úgyhogy jobb maradni a gyártó által javasolt 80 wattos maximumnál. Megkapta az Audyssey féle MultiEQ XT technológiát, amely egy mikrofon segítségével elméletileg képes arra, hogy a lehető legjobb hangminőséget a helyiség egy kívánt pontjába koncentrálja. A szintén Audyssey fejlesztésű Dynamic EQ pedig azért felel, hogy még legalacsonyabb hangerő mellett is tiszta hangokat, dinamikus basszust produkáljon.


[+]

A DLNA kompatibilis termék támogatja az Apple féle AirPlay eljárást, azaz így vezeték nélküli adatátviteli út segítségével is eljuttathatóak rá a kívánt tartalmak. Képes a hálózati kapcsolat megteremtésére is, így akár a különféle internetes rádióadók elérést is biztosítja. A május közepétől megvásárolható termék 400 euróba kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés