Hirdetés

Debütált a Creative Sound Blaster MP3+

A Creative Sound Blaster MP3+ azoknak a PC- és notebook-tulajdonosoknak készült, akik nem elégszenek meg az alaplapokra integrált hangkeltő chipek nyújtotta szolgáltatásokkal. A hangkártya mérete 12x7x2,5 cm, vagyis kisebb, mint egy PDA-készülék, hangminősége pedig 16 bit/48 kHz.
Az új hangkártya számos analóg be- és kimenettel rendelkezik, melyek lehetővé teszik például egy notebook-tulajdonos számára, hogy a beépített DVD-lejátszót felhasználva, a Dolby-Digital hangot a Sound Blaster MP3+-on keresztül vezesse egy dekóder felé. Az eszközön található egy mikrofonbemenet és egy fejhallgatócsatlakozó is.


Forrás: www.computerbase.de

Az USB-technológiának köszönhetően a terméknek nincs szüksége külön tápegységre, a levehető patent-tartó segítségével pedig bármikor rögzíthetjük a notebook hátoldalán, így helyet takarítva meg. A Sound Blaster MP3+ hangkártyához a Creative MediaSource szoftvert adja a gyártó cég. Ez azért is üdvözölendő lépés, mert ezt a programot eddig csak az Audigy-sorozatú termékekhez mellékelték. A Creative Sound Blaster MP3+ május végétől lesz kapható, körülbelül 59,90 euróért.


Forrás: www.computerbase.de

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés