Hirdetés

Mini USB-MP3-lejátszó a BenQ-tól

Figyelemre méltó a BenQ Joybee terméknél, hogy a méreteit tekintve nem egy "nehézsúlyú versenyző", hiszen alig 97x28x17 mm-es és 45 gramm súlyú. Ráadásul, ha figyelembe vesszük, hogy mi mindent kínál, már elgondolkozhatunk a megvásárlásán is. A BenQ-nak persze ez is volt a célja. Funkciógazdaság és egyszerűség. S ez a páros jól megfér egymással, amint azt a Joybee is bizonyítja (és bizonyította eddig például a Creative Nomad MUVO széria is).

A termék egyrészt USB-tollként használható, 64 és 128 MB-os változatban kínálják. Érdekesség, hogy a BenQ e készülékeknél egy lítium-ionos akkumulátort használ, amelyet az USB-porton keresztül tölthetünk fel és maximum hat órányi üzemidőt biztosít. A másik szembeötlő dolog, hogy e tollak még csak az USB 1.1-es szabványt ismerik.


Forrás: www.chip.de

A hagyományos adatokon túl, akár 32-256 KBit/s-os bitrátás MP3-as fájlokat is tárolhatunk a Joybee-n. Mindkét modell ebben a hónapban már kapható lesz, a 64 MB-os 99, a 128 MB-os változat 139 euróért. Mindkét esetben a készülék mellé kapunk egy fejhallgatót, egy USB-kábelt, továbbá - biztos, ami biztos - egy telepítő CD-t, valamint egy rövid telepítési útmutatót. A Joybee használható Windows 98, 98SE, Millennium, 2000, XP, valamint MacOS 9.0 és magasabb, illetve Linux 2.4.0 és magasabb verziójú operációs rendszereken.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés