Hirdetés

D-Link hálózati merevlemezház otthoni és kisebb irodáknak

A D-Link bemutatta kétfiókos hálózati adattároló egységét, mely elsősorban a multimédiás fájlok megosztásában, a fontos adatok biztonságos tárolásában és a videofájlok lejátszásában jeleskedik, miközben fejlett adat-helyreállítási funkciókkal is szolgálja az otthoni és a kisebb irodák igényeit.

A D-link DNS-323 típusú hálózati adattár két 3,5 hüvelykes Serial ATA merevlemez fogadására lett felkészítve, ezek az átláthatóság, a nagyobb adatbiztonság valamint a gyorsabb lemezkezelés érdekében JBOD, RAID 1 és 0 üzemmódokban is összekapcsolhatók. A gigabites hálózati kapcsolattal rendelkező DNS-323 FTP szerverként is üzemel, így a rajta tárolt adatok az Internetről is elérhetők, a megfelelő otthoni szórakoztatóelektronikai eszközök számára pedig az UPnP-kompatibilitás révén válik lehetővé az adathozzáférés.

A készülékhez mellékelt CD tartalmazza a D-Link Easy Search Utility programját, mellyel egyszerűen felderíthető a hálózatra kötött többi DNS-323 készülékek. Ezt követően a program feltérképezi a merevlemez(eke)t, megjelenítve az(oka)t a Sajátgép ablakban. A gyártó egy biztonsági mentést végző szoftvert is mellékelt az eszközhöz, mellyel manuálisan, időzítve vagy valós időben elmenthetők a számítógépen tárolt adatok. A valós idejű mentések védelmet biztosítanak a balesetek okozta fájlvesztésekkel szemben.

Előzmények

Hirdetés