Hirdetés

D-Link DIR-506L Pocket Cloud zsebrouter: biztonságos Wi-Fi bárhol

A D-Link bejelentette, hogy a Cloud router termékcsalád kiegészül a Pocket Cloud Router nevű termékkel, mely a DIR-506L jelzést viseli. A fejlesztés célja kiszolgálni a folyamatosan úton lévő üzletemberek kényelmét fájl elérési, megosztási és Wi-Fi hotspot funkcióival, de a mindig máshol netező diákok, fiatalok, baráti társaságokkal összejárók igényeit is kielégíti.

A nemcsak nevében, de kialakításában is zsebbe illő újdonság mindössze 125 grammot nyom, és újratölthető akkumulátorával akár 4 órán keresztül is biztosítja a hálózati összeköttetést, így hálózati áramforrás nélkül is elérhetők az éppen kívánt fájlok az adott mobil gépből, vagy egy USB-s tárolóból. Tulajdonképpen itt egy személyes felhőről van szó. Nem elhanyagolható az sem, hogy egyre inkább az ultramobil eszközök válnak a felhasználók elsődleges termékévé, és viszonylag nagy mennyiségű adatok tárolására még a legjobb okostelefonok vagy tabletek sem nyújtanak elég kapacitást. A Pocket Cloud Router a SharePort Mobile alkalmazással egyszerű adatmentési lehetőséget kínál, főleg az olyan mobil termékekre, amelyeken nincs USB port. Ezenkívül a termék USB 2.0-s portja képes legfeljebb 4 wattos (0,8 amper) teljesítménnyel mobiltelefonokat tölteni.

Az IEEE 802.11b/g/n-es kapcsolatra képes, 10/100-as Ethernet porttal is rendelkező termék repeater módban kiterjeszti a vezeték nélküli hálózat lefedettségét, míg a Router/Ap, illetve Wi-Fi Hotspot mód minden Internet kapcsolatból képes vezeték nélküli hozzáférési lehetőséget kreálni.

A D-Link DIR-506L jelzésű Pocket Cloud Router október közepétől érhető majd el Magyarországon, az ajánlott végfelhasználói ára pedig 21 400 forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés