Hirdetés

Cserélhető előlap a tápegységre

Az ablakvágás soha nem volt olyan népszerű, mint napjainkban. De amint arról mi is írtunk már, nem csak a gépházra készítenek lelkes amatőrök (manapság pedig már neves cégek is) átlátszó oldallapot, hanem az összes elképzelhető alkatrészre, kezdve az egértől egészen a monitorig. Egy alkatrész azonban eddig elkerülte a figyelmet: a tápegység. Ezt a hiányt hivatott pótolni az Ultra Violet PSU Mod.



A termék nem nagy csoda, csupán egy átlátszó fedlap, mellyel a tápegységet fedő, igazán unalmas fém borítást lehet felváltani. Kék, piros, zöld, sárga, narancssárga, UV kék és UV zöld mellett a "clear" névre hallgató, szimplán átlátszó típus is beszerezhető. Ezzel az egyszerű eszközzel új kinézetet adhatunk gépünknek, gondoljunk csak arra, hogy milyen látványt nyújt az, amikor a gépház oldalán lévő plexin keresztül a táp belsejét is látni lehet.



Ezt pedig tovább lehet kombinálni az eddig megismert kellékekkel is. Például kivilágíthatjuk a tápot, melyhez elég egy cold cathode, vagy a legegyszerűbb (és legolcsóbb) egy LED-es ventilátor beszerelése, és máris árad a fény a PSU-ból. Viszont a termék használata megköveteli a táp megbontását, vagyis búcsút lehet inteni a garanciának, ami pl. egy élettartam garanciás Chieftec táp esetében nem is olyan vicces dolog.

A színes fedlapok 11$ körüli áron kaphatók, 13 dollárért pedig olyan típust kapunk, melyen található egy 8 centis ventik számára kivágott lyuk, így a duálventis tápok használóinak sem kell lemondaniuk a második venti előnyeiről. Egy újabb lépés a teljesen átlátszó számítógép felé...

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés