Hirdetés

UV fény és alaplapfestés

Az Overclockers Hideout furcsa kelléket kezdett forgalmazni az egyediségre törekedő gépházmodifikátorok számára. A CPUFX NEON paintkit névre hallgató csomag fehér, sötét és világos kék, sötét és világos narancssárga, lila, sárga, piros, magenta, zöld és rózsaszín UV fényre érzékeny festéket, valamint a felhordáshoz szükséges ecsetet tartalmaz. A felhasználás igen egyszerű: tetszőlegesen fessük be vele alkatrészeinket, majd hagyjuk száradni pár órát, végül tegyünk be egy UV cold cathode-ot, és máris élvezhetjük az eredményt.



Persze azért vannak megkötések is. Nem tanácsos érintkezőket, csatlakozókat, slotokat lefesteni vele, csak ott, ahol nem okozhat elektromos problémát. Legideálisabb a műanyag részek, a kábelek, a csavarok, kis hőkibocsátású kondenzátorok tetejének, a RAM-ok, a videokártya és a többi PCI-os kártya élének festése. A festék nem mérgező, és megfelelő használat mellett nem károsítja a számítógép alkatrészeit sem.





A készlet már megrendelhető az online boltban. A CPUFX NEON paintkit ára 30 dollár (kb. 7000 Forint), mely összegért akár több gép "művészi megmunkálására" is elegendő festéket kapunk. A munka gyümölcsének élvezéséhez szükség van UV cold cathode-ra is, mely most 15 dollárért (kb. 3500 Forint) vásárolható meg az Overclockers Hideoutnál.

Előzmények

Hirdetés