Hirdetés

Csendesebb Radeon HD 4830 a HIS műhelyéből

A HIS újabb videokártyát szerelt fel a csendesebb működés mellett alacsonyabb hőfokokat is ígérő IceQ 4 hűtéssel. A HD 4830 IceQ 4 512 MB a referenciával megegyező felépítésű nyomtatott áramköri lapra épül, amely kék színben pompázik. 

A megkurtított RV770-es grafikus processzorban 640 shader processzor dolgozik, órajele 575 MHz. A hozzá 256 bites buszon csatlakozó 512 MB GDDR3 memória is a referenciának megfelelően, azaz effektív 1800 MHz-es órajelen működik.

Az egyedi hűtés két bővítőhelyet foglal el, a grafikus processzorral érintkező felületről két hőcső szállítja el a termelt hőmennyiséget a borda távolabbi részébe. A memóriák helye és a tápellátó részleg külön bordázattal rendelkezik, ez részben a termetes, UV-reaktív műanyagburkolat alatt bújik meg.

A kártya kimenetei között két dual-link DVI csatlakozó található, de a gyártó egy DVI-HDMI és egy DVI-VGA átalakítót is mellékel. Több társához hasonlóan támogatja a Microsoft DirectX 10.1 és Shader Model 4.1 technológiát, valamint CrossFireX-kompatibilis. A termék a hónap végén kerülhet a boltokba, ára várhatóan 140 euró alatt marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HIS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés