Hirdetés

Slim profilú billentyűzetek a Genesistől

A Thor termékcsalád legfrissebb tagjai Kailh Brown, Kailh Red és Outemu Blue kapcsolókkal választhatók.

A Genesis bemutatta legújabb, Thor szériás billentyűzetét, ám kissé szokatlan módon a különféle mechanikus kapcsolókat takaró opciókat külön modellnévvel illette; a taktilis/halk Kailh Brown switch-ekkel szerelt verzió a Thor 401 RGB, a lineáris Kailh Redes a Thor 400 RGB, a taktilis/kattogós Outemu Blue-val érkező változat pedig a Thor 380 RGB nevet kapta.


[+]

A lebegő dizájnú klaviatúrák fedőlapja alumíniumból készült és alacsony profilú, kettős fröccsöntésű (minden bizonnyal ABS) slim kupakokat használnak. A médiavezérlők, valamint az egyéb extra funkciók az Fn + [billentyű] egyidejű lenyomásával aktiválhatók, de a numerikus pad felett is van három dedikált gomb, továbbá egy méretes tekerőkapcsoló, amivel a hangerőt és a PRISMO effektes, 13 világítási módot támogató RGB implementáció fényerejét szabályozhatjuk.

[+]

A szoftveres testreszabás eredménye az eszköz belső memóriájában kerül mentésre, a dőlésszög állítható és egy lecsatlakoztatható csuklótámasz ugyancsak jár a csomaghoz. Az alsó részen gumitappancsok igyekeznek meggátolni az asztallapon való csúszkálást, és természetesen az olyan alapvető játékosokat célzó apróságok sem hiányoznak, mint az NKRO vagy a Windows gomb zárolása. A kábel egy picit rövidebb a megszokottnál, ugyanis 1,6 méter hosszúra nőtt.

[+]

A 810 grammos tasztatúrákat US ANSI kiosztással szállítják, viszont az árcédulákon szereplő összegekről egyelőre nem tudunk bővebb információkat közölni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés