Hirdetés

A Creative leleplezte a hangkártyák új királyát

Új hangkártyával frissíti az X-Fi sorozatot a Creative. A főleg játékosok körében kedvelt márkanév a Sound Blaster X-Fi Titanium HD rendszerrel egészül ki, melynek legnagyobb erőssége, hogy támogatja a THX TruStudio PC audiotechnológiát.

A PCI Express x1 foglalatba illeszthető kártya a specifikációk alapján lejátszáskor 124, felvételkor pedig 118 dB-es jel/zaj arányt biztosít, emellett olyan beépített erősítő is található rajta, amely 330 ohmos fejhallgatók használata esetén is megfelelő minőségű hangzást kínál. A terméken található második generációs Xtreme Fidelity hangprocesszor a 24 bites, 96 kHz mintavételezési frekvenciájú hanganyagokat támogatja, valamint ismeri a Dolby Digital és a DTS technológiát. A TOSLINK ki- és bemenettel felszerelt rendszer további erőssége, hogy hardveresen képes az EAX 5.0-s hangeffektek kezelésére. Ez az ALchemy szoftvernek köszönhetően akár Windows 7 és Vista operációs rendszer alatt is kivitelezhető.

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD [+]

Az információk szerint érkezik még egy Sound Blaster X-Fi HD névre keresztelt, USB-s felületre csatlakoztatható megoldás is, amely szintén támogatja a THX TruStudio PC technológiát. A rendszer hasonló képességekkel rendelkezik, mint a fentebb tárgyalt testvére, ám lejátszáskor és felvételkor csak 114 és 108 dB-es jel/zaj arányt biztosít, továbbá nem képes az EAX 5.0-s hangeffektek hardveres gyorsítására.

A Creative új termékei márciusban kerülnek az üzletekbe. A Sound Blaster X-Fi Titanium HD 300, míg a Sound Blaster X-Fi HD 150 dolláros árcédulát kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés