Hirdetés

Creative termékek a CeBIT-en

Az egyik legfontosabb új eszköz a Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX hangkártya, amelyhez számos szoftver jár, támogatja az ASIO 2.0-ás szabványt és segítségével lehetőségünk nyílik 24 bit/96 kHz-es felvételek rögzítésére 2 milliszekundumos késleltetési idő alatt.

A hangkártyához illik a Cambridge SoundWorks MegaWorks THX 6.1 650 D típusú, 600 wattos összteljesítményű, 32 Hz és 20 kHz közötti frekvenciákat megszólaltatni tudó, 6+1 csatornás technológiájú hangfalszett.

A Creative I-Trigue 2.1 3300 egy különleges dizájnú, 43 watt teljesítményű, 2.1-es hangszóró.

A TravelSound MP3 egy speciális berendezés. Használhatjuk hangfalként, MP3-lejátszóként, diktafonként vagy akár adathordozóként. Az eszközben digitális erősítő és Titan-hangszórók található, valamint 32 MB-nyi memória, amelynek mennyiségét egy 96 MB-os Smart media card segítségével 128 MB-ra növelhetjük.

A PC CAM 550 egy új webkamera, amelyet a számítógép kiegészítőjeként éppúgy alkalmazhatunk, mint fényképezőgépként. A 8 MB-nyi memóriával ellátott készülékkel maximum 195 darab, 320x240 picxel felbontású, vagy 88 darab 1,3 Megapixel felbontású képet készíthetünk. A tűéles fotók megalkotásában számos funkció segít bennünket, akár rossz fényviszonyok között is. A termékkel rövid videókat is felvehetünk.

A Creative két világújdonságot is be akar jelenteni, ezekről azonban egyenlőre semmit sem árult el.

A céghez kapcsolódó hír, hogy kivonják a vállalat részvényeit a New York-i Nasdaq-ról és az értékpapírjai ezentúl csak a Singapore Exchange Securities Trading Limited vállalat forgalmazásában lesznek megvásárolhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés